Hae tästä blogista

lauantai 29. joulukuuta 2012

Reversed by Zero

Tuli Add!ktion tekstiin kommenttia toiselta bändiltä, joka on joskus soittanu ensiksi mainitun kanssa. Kiitos pojille mainostuksesta, sitä saa muutkin tehdä, tästä lähtee!(:


Tämmöstä vähän raskaampaa rokkia bändi esitteli soittavansa. Biisissä About You and I laulajan äänestä plussaa, vähän monipuolisuutta peliin, kun lauletaan ääni käheenä, ettei vedetä pelkästään cleaninä.(: Biiseissä on kivat kitarariffit, toimii mulle ainaki. Kyl nää on vielä tosi hiomattomia, mutta kyllä se hioutuminen aikanaan tapahtuu. Hei mut mä tykkään tästä musiikista!(:

Meinasin heittää peeässään, mutta en sittenkään: bändin nimestä tosi isoa plussaa! Sen lisäks et on muuten vaan siisti ja kiva käännöski, ni löyty Youtubesta heti. Jos bändin nimi on joku yksinkertanen sana tjv, ni oikeeta bändiä/videoo ei tahdo löytyy millään. Hienosti ootte nimen valinnu, älkää ihan heti menkö katumaan! :D


Facebookista taas vähän miinusta tällekin pikkubändille: esittelyt, kotipaikkakunnat sun muut tiedot on kivoja monille mahdollisille faneille. Ite ku saan linkin bändiltä, avaan ensin Youtuben ja sieltä bändin tuotantoa esille ja sitte etin Facebookista bändistä taustatietoja. Musiikki on tietenkin bändeissä se pääasia, mutta se ei ole ainoa asia. Tylsä heittää näitä esittelyjä sillee, et "tässä ois ny tää bändi, soittaa tällästä musaa, en tiiä mistä tulee tai mitä tapahtunu aiemmin, mut pitäkää kivaa". (: Että Reversed by Zerolle terkkuja!(:


Bändin facebook-sivu: https://www.facebook.com/ReversedByZero
ja Soundcloud: https://soundcloud.com/reversedbyzero
Reversed by Zero:
Miikka - Laulu
Jouni - Kitara
Sami - Kitara
Joni - Basso
Matti - Rummut

1 kommentti:

  1. Kiitos ajatuksista! autto paljon, facebookkiin on tehty nyt päivityksiä!

    VastaaPoista