Hae tästä blogista

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Australia

Lähen tässä viiden tunnin päästä kohti lentokenttää ja Australiaa. Tän loppu vuoden nyt sitte kengurujen maassa viihdyn, en tiiä yhtää päivittelenkö siellä tätä blogia ollenkaan vai vaan harvoin. Kiitos lukijoille, palaillaan ens vuonna! Pitäkää musiikin täyttämä loppuvuosi! (:


Tossa mun kuvaama video 5SOSista Wembleyllä 7.6. Oli erittäin hienoa, toivottavasti pääsen kattoo poikia toisteki! (: One Directionkin oli hyvä, kiitos niilleki!

Tällä hetkellä Lovex alottelee taas keikkailee, ens kuussa Tampereella, Turussa ja ainaki Hyvinkäällä. www.nem.fi/tours löytyy keikat, käykää kattoo jos kiinnostaa! (:

5SOSin eka levy julkastaan parin päivän päästä (mun ekana päivänä Australiassa!) ja sitä pystyy tilaamaan esimerkiks täältä: http://www.levykauppax.fi/artist/5_seconds_of_summer/5_seconds_of_summer/#cd-1 (PS English Love Affair on niin mun lemppari tolta levyltä!! Ja muistakaa et tosta levystä on se viiskymmentä eri versioo, et miettikää tarkkaan minkä tilaatte :D)

Kasikolmosta puolestaan voi bongailla seuraavan kerran Tampereella ja Tammerfesteillä keskiviikkona 16.7. Keikka on K18 ja Kaijakka -nimisessä baarissa.

Ed Sheeran julkas just pari päivää sitte toisen albuminsa X ja mä kovasti himoitsen sitä tällä hetkellä. Ostelen sitte sen Australiasta. (: Tilailkaa: http://www.levykauppax.fi/artist/sheeran_ed/x/


Sande kuittaa itsensä ansaitulle "kesälomalle" ja mahdollisesti päivittelee aussimusiikista loppu vuoden varrella! Kiitos! (: <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti