Hae tästä blogista

lauantai 26. toukokuuta 2012

Asiaa euroviisuista

Noni, taas alkaa vuodesta se aika, mitä mä kammoksun. Tai siis alko jo, huipentuu tänään. Euroviisut, ah tuo "hyvän" musiikin suuri tapahtuma, kilpailu.


Henkilökohtasesti mä en vaan tykkää euroviisuista. Toki mä saattaisin kattoa niitä telkkarista (jos ois tosi tylsää), jos meillä ois sellanen täällä Espoossa, mutta kun ei ole. Mä en tykkää yhtään siitä ajatuksesta, että laitetaan musiikkia paremmuusjärjestykseen koko maailman kesken. Kuka ees muka valitsee ne biisit sinne? Enimmäkseen viisuihin menee just sinne tehtyjä viisubiisejä, joissa ei oo mitään sisältöä. Lauletaan vaan rakkaudesta, mutku neki biisit on erikseen tehty viisuihi, ni eihä ne voi olla ku suoraan tehtaasta pakettiin -tyylillä, ei mitään oikeeta tunnetta mukana. Esiintyjien pitäis itte tehä biisinsä, ni ne osais eläytyä sanoihi vähä paremmin.

Plääh, mä en yhtää tykkää siitä, et musiikki joutuu kisailemaan keskenään. :( Musiikki musiikkina ja erilliset kilpailut ja "sodat" erillään. Jokainen kuitenki tykkää niin erilaisesta musiikista, että kun joku "voittaa" viisut, ni siitä tykkää varmaa sillee iha vaa pari maailman ihmisistä niinku OIKEESTI. Eihä ketää ny niinku oikeesti kiinnosta kuka on vuoden Euroviisu voittaja, saati kenen levy on myyntilistoilla top10:ssä. Ei, ihmisiä kiinnostaa se musa, mitä ne jo kuuntelee.

No joo, eipä oo mun ongelma, mutta vähä vaa harmittaa tämmöne musiikin väärinkäyttäminen.

 
_____________________________________________________________

...ja sit vähä tulevaa ohjelmistoa, että ens postaus on TAAS MadCraftista ku meen poikien keikalle, mutta sit alkaa mullaki kesäloma ja parin viikon loma keikoista. :( Mutta sen lisäks, et postaan MadCraftista, ni on kyseessä on juhlajulkaisu, koska lähtee sadas postaus kehiin! MadCraft saa suuren kunnian olla sadannen postauksen aihe, jes!

5 kommenttia:

  1. "Kuka ees muka valitsee ne biisit sinne?" Ei ainakaan kansalaiset äänestämällä :D:D

    VastaaPoista
  2. Ehei muuten valitse! :D Joku "tuomari-joukko" valitsee enste joku 10-15 biisiä (en muista montako) ja SITTE yleisö valitsee niistä sen yhen.

    VastaaPoista
  3. Noi viisut on muutenki menny tosi kaupalliseksi, nyt oli kalleimmat Euroviisut koskaan... Ja musta oli jotenki tosi väärin, etten SUOMESSA kuullut koskaan Suomen biisiä, vasta semifinaalissa ja Ruotsin voittobiisi on täälä soinut jo ties kuinka kauan. Lisäksi kun ideahan on tuoda omasta maasta jotain ja enää se ei mene niin, sillä ruotsalaisten tekemiä biisejä oli jopa 11kpl. Mutta ainakin tiedetään mistä biisistä Eurooppa tykkää tällähetkellä :)

    VastaaPoista
  4. Onhan noitten taso laskenut hieman, mut löytyy sieltä hyviäkin kappaleita, kuten tänäkin vuonna Ruotsilta "Euphoria". Se jopa menestynyt muuallakin kun viisuissa. Mä en seuraa viisuja pahemmin, jos nyt finaalia hieman näkee niin se on ihan ok (:
    Ja toi että sanoit "laitetaan musiikkia paremmuusjärjestykseen koko maailman kesken" noniin, siis Euroopan kesken ehkä. Tai en tiedä seurataanko jossain jenkeissä näitä, enpä usko.

    " Eihän ketään kiinnosta kuka Euroviisut voittaa?" En tiedä, mut kyllä niitä seurataan aika hyvin monissakin maissa. Hauskaa viihdettä ne on ainakin jos miettii noita Venäjän mummojakin! Suomen touhua mä vaan ihmettelen kun se tavanomainen ohjelma jossa valittiin se Suomen edustaja korvatiin jollain Uuden musiikin kilpailulla..

    Tosiaan tänä vuonna oli tosi kalliit viisut Azerbaijanissa, mut onneks ens vuodelle Ruotsiin lupaillaan pienempiä kemuja.

    VastaaPoista
  5. Se on kyl totta, et ehkä Suomes vois jonku kerran radioissaki soittaa Suomen viisubiisiä iha sillä, et ihmiset tietäis mitä sinne on Suomen osalta menossa. Youtubeen kaverit on joutunu menemään kuuntelemaan, ku ei radioissa soi. ^^
    Euphorian kuulin kanssa tänään aamulla ja tykkäsin kyl, yllättävän hyvä.
    Ja toi "maailman kesken" oli vähä tommone heitto vaa, et siis tolla meinasin ylipäätänsä vähä kaikkee musiikkikilpailuja, mitä Idolsseja sun muita tääl on (vaikkaki siin kisataan lauluäänistä, mutta sama homma silti).
    Ja tosta Uuden musiikin kilpailusta sen verta, et jos ennen on ollu huono valintasysteemi, ni tänä vuonna se oli joo aivan tasoton. :/


    PS. Inhottavaa ku kommentoitte anonyymeinä, ni en tiä kuka kommentoi, vaikkaki oletan, et ootte jotai mun face-kavereita. :D

    VastaaPoista