Hae tästä blogista

torstai 3. toukokuuta 2012

Iconcrash ja Face of God @ YNK 3.5.2012

Meillä oli tänää koulussa pari keikkaa ton One World Tourin tiimoilta, kun Iconcrash ja Face of God tuli soittelemaan. Ja sit on pakko sanoo, et sori ei ollu kameraa mukana, ni ette saa kuvia, paits jos myöhemmin sit linkkailen jostain niitä tänne, koska siellä kuitenki oli valokuvaajia. (: Kahtoo ny!

Mutta siis joo, oli tosi super koulupäivän lopetus se, et oli kaks keikkaa oppituntien sijaan. Iconcrash veti ekana. En ollu tutustunu bändeihin mitenkään etukäteen, sori vaan, mutta iha jees tää bändi oli. Ei mitenkään hurjan hyvää musiikkia, mutta kyl sie jokunen hyvä biisi oli. Yks biisi, minkä nimeä se laulaja ei sanonu jäi tietenki iha erityisesti mieleen. Kuuntelen just Iconcrashiä ja yritän kovasti ettii sitä biisiä, mut mur ei mitää hajuu mikä se vois olla. Pitää kysyä siltä, kun (toivottavasti) nään niitä vielä tän kuun aikana tän kiertueen tiimoilta.(Viestiä laittelin ja ilmeni, että biisi on The Queen of Our Hearts <3) Joka tapauksessa siis iha jees olivat, mutta varmasti soittaminen koulussa vähä jänskäs, koska lavatyöskentely sun muu ei ollu mitenkää hirveen aktiivista tai sillee, mut kyl ne lopussa sitä vähä innostu. (: (tähän väliin jälkihuomautus, että Jaani kerto mulle, että lavalla ei hirveesti voinu liikkua, koska oli vaan yks piste, missä kuuli muitaki soittimia ku vaa ittensä. Että teknisten ongelmien takia ei hirveesti lavalla liikuttu. Pitää mennä joskus uusiks keikalle, josko näkis kunnon show'n.)Joo, ei mein koulukaa varmasti hirveen hyvää yleisöä Iconcrashille ollu, ku porukka vaa istu lattialla, mutta Face of Godin aikana saatii parannusta, ku FoGin laulaja laitto lapsiin liikettä ja komens kaikki ylös lattialta, tanssimaan ja laulamaan mukana. Siinä vaiheessa tuli vähä semmone, et "hyvä lapset!"(:


 No Face of God onki sit eri juttu. Ikävä kyllä mä en loppuun asti jätkien vetoa kerenny kattoo, ku piti lähtee koululääkärille, mut siinä vaiheessa ku mä lähin, ni meno oli kyllä jo aivan katossa!(: Se oli hienoo nähä, miten FoGin laulaja tuli Iconcrashin jälkeen lavalle ja otti heti mestan haltuunsa. Okei, se on käyny mein koulun, et ehk siitä johtu sen "omistajan elkeet", mene ja tiedä, mutta kyl sitä katto ihaillen, ku jätkä astelee lavalle ja rupee heti ekana huudattaa ihmisiä. Ei toki kauaa, mut iha hetken, jonka päätteeks se totes, et niil menee viis minaa vie, jaksaaks ihmiset venaa niin "kauan". Sit ku Face of God oli valmis alottamaan, ne tuli lavalle ja tää laulaja komens kaikki ylös lattialta. Okei, olihan se söpöö, ku alakoukulaiset nous ylös, ku ne jäi lähes suoriin riveihin seisomaan, tui! :D Het ekan biisin jälkee taas takapuolet takasi lattiaan. Mutta sit myöhemmin, ku ne komennettiin taas ylös ja tanssimaan ne rivitki meni sit rikki. :D Täytyy myöntää, et nää tais olla ekat keikat, millä ite istuin... mutta mä en saanu mennä salin puolelle, ku oli tennarit jalas, ni istuin sit portail. Kokemus seki... Mutta siis hienoa työtä Face of Godin jätkät teki saadessaan ala-asteelaiset ihan innoissaan taputtamaan ja tanssimaan. (:



Ei mitään, kiitos pojille, et tulitte meijän kouluun soittamaan!(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti